## FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION

## Disability Advisory Committee (DAC)

September 9, 2021 Working Agenda

### I. WELCOME AND INTRODUCTIONS

(30 minutes: 1:30 - 2:00 pm)

### A. Welcome from Commission Leadership

Acting Chairwoman Jessica Rosenworcel Commissioner Geoffrey Starks Commissioner Nathan Simington Patrick Webre, Bureau Chief, Consumer and Governmental Affairs Bureau (CGB) Diane Burstein, Deputy Bureau Chief, CGB

### B. Welcome from DFO, Deputy DFO, and DAC Co-Chairs

Will Schell, DAC Designated Federal Officer (DFO) Josh Mendelsohn, Deputy DFO Isidore Niyongabo, DAC Co-Chair Brian Scarpelli, DAC Co-Chair

#### C. Roll Call of DAC Members

### II. GREETINGS FROM THE WHITE HOUSE

(10 minutes: 2:00 - 2:10 pm)

Emily Voorde, Associate Director, Office of Public Engagement, The White House

## III. REPORT AND RECOMMENDATION OF THE PANDEMIC COMMUNICATION ACCESS WORKING GROUP

(45 minutes: 2:10 - 2:55 pm)

Richard Ray, Accessibility Committee Member, National Emergency Number Association

#### IV. BREAK

(5 minutes: 2:55 - 3:00 pm)

# V. REPORT AND RECOMMENDATION OF THE EMERGING TECHNOLOGIES WORKING GROUP

(45 minutes: 3:00 – 3:45 pm)

Kara Graves, Assistant Vice President, Regulatory Affairs, CTIA - the Wireless Association

### VI. UPDATES OF THE COMMISSION'S DISABILITY RIGHTS OFFICE

(15 minutes: 3:45 - 4:00 pm)

Suzy Rosen Singleton, Chief, Disability Rights Office (DRO), CGB Eliot Greenwald, Deputy Chief, DRO, CGB

## VII. PUBLIC PARTICIPATION

(10 minutes: 4:00 – 4:10 pm)

## VIII. CLOSING REMARKS

(10 minutes: 4:10 – 4:20 pm)

DAC Co-Chair Isidore Niyongabo DAC Co-Chair Brian Scarpelli

## IX. ADJOURNMENT